Incognito električan- Citroen e-C4 - testirao Branimir Tomurad

AutoMarket.hr

5 tis. pregleda4

  Novi Citroen C4 nudi se s benzinskim i dizelskim motorima, a sada nam je na test stigla i potpuno električna izvedba. Testirao ju je Branimir Tomurad :D

  Datum objavljivanja: Prije 14 dana

  Komentari

  1. daklu

   ne znam u koji far da ga gledam

  2. VedokeeeZ

   Ocekojuemo da Juraj Testira. Rimac Never-u :)

  3. Nikola Nikola

   Kopija Toyote CHR... Žao mi je Francuzi, ali Japancima niste do koljena. Katastrofalna francuska mehanika i užasno loša elektronika jednostavno pokapaju ovaj auto u samom startu. Kupiti ovu igračku pored Toyote CHR je apsurdno.

   1. Tomislav Hranietzsche

    @Nikola Nikola koliko jasno mogu vidjeti ti govoris generalizirajući da su francuzi "sranje za izbjegavanje", to nema veze s mozgom ni istinom sine dragi i hrpa ljudi ih vozi bez problema o kojima si toliko "informiran". Francuze voze danas mnoge firme, dostave, taxi sluzbe itd... te sam i osobno bio u tome i znaš li kroz što sve prolaze takvi auti? Stvarno ne vidim čemu ovo prenemaganje da dokažeš nešto što nije istina. Imali su i švabe i talijani i francuzi pa i japanci svojih promašenih serija i to je normalna činjenica. Ako je auto pokvarit će se jednom. No, reći da su francuzi sranje to se ne temelji na nikakvom znanju ni iskustvu. Ak naletiš na grobinu od auta nema veze jel to francuska il švabija. Samo je dobro održavan auto dobar auto ako se ne radi o promašenoj seriji.

   2. Nikola Nikola

    @Tomislav Hranietzsche Koliko ironije i neznanja u jednom komentaru. Ovdje TI ne mozes protiv cinjenica... Ne mozes uzeti u obzir samo jedan auto, tvrditi da je dobar i jos mene ismijavati koji sam vidio stotine takvih auta i znam koje probleme imaju... Apsurd!

   3. Tomislav Hranietzsche

    @Nikola Nikola ja govorim iz OSOBNOG iskustva, ne radi se tu o uvjeravanju, nit ima potrebe za time. Osobno ni ne volim renault ali ČINJENICA je da je auto od 2014 bez ikakvih problema pa se ti razumij koliko hoćeš ne možeš protiv činjenica.

   4. Nikola Nikola

    @Tomislav Hranietzsche Uvjeravaj se u sto god zelis. Kao netko tko se bavi autima ipak malo bolje znam o cemu govorim.

   5. Dodo Nn

    @Nikola Nikola vozim novi C3 već 4 godine, često po makadamu i terenu po kakvom se SUV-evi ne usude, čak je i felga platila danak. Niti jedan najmanji problem s mehanikom, a ni ničime drugim. Da ne pričam o tome kako su svi oduševljeni karakterom dizajna kad ga vide ili udobnosti sjedala kad sjednu. Bio sam sličnog mišljenja o francuzima - do ovog auta.

  4. leonard pusic

   Volan kao da je iz 80 fora